Fællesskabet i KONGEremisen

VISION

  • at skabe et kreativt arbejdsmiljø i et moderne kontorfællesskab centralt i Silkeborg

  • at skabe en inspirerende arbejdsplads for enmands- eller mindre virksomheder

  • at skabe et åbent fællesskab, hvor der samtidig er mulighed for arbejdsro

  • at skabe et fællesskab, der rækker ud over fagligheden

  • at være inspirationskilde for fremtidens selvstændige og free-lancere 

Det dufter af kaffe så snart du træder ind ad døren … en af dine ”kolleger” mødte tidligt og er allerede travlt optaget på sit kontor. I løbet af morgenen møder en flok kreative og dynamiske mennesker ind, der alle arbejder hver for sig og har mulighed for at sidde bag en lukket dør, men alligevel er en del af noget fælles.

En taler i telefon, en anden synger. En har kundebesøg og en anden tegner. Det faglige, uddannelsesmæssige og personlige spekter er bredt, dog arbejder vi alle indenfor det kreativt felt i form af musik, arkitektur, design, grafik, kunst og journalistik.

Vi arbejder med hver vores business, men bruger også hinanden professionelt og løser opgaver sammen. Vi nyder godt af hinandens forskellige kompetencer og har tilsammen et fantastisk arbejdsfællesskab.

Vi fejrer hinandens successer og deler hinandens bekymringer over frokosten, som vi spiser sammen på vores egen "lille fortovscafe" eller i det hyggelige køkken.

Tirsdag morgen spiser vi rundstykker og synger en enkelt sang. En gang i måneden drikker vi en fredagsøl og laver også andre ad hoc aktiviteter i løbet af året: Sejltur, koncert, pub-crawl, bob-turnering, sangaften mm.

Desuden holder vi mindst en gang om året udvidet fredagsbar og inviterer kunder og venner af huset for at udvide vores fælles netværk og vise vores KONGEremise frem.

KONGEremisen       Drewsensvej 3       8600 Silkeborg        Tlf.: 29 91 88 16        info@brand-art.dk     

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon