top of page

JESPER MØRKENBORG
Ejer FIFTI
Marketing Maneger hos Arriva

Arbejder med...

Jeg er selvstændig med firmaet Fifti, som laver marketing og webdesign for en række virksomheder og organisationer. Sideløbende er jeg ansat hos Arriva, hvor jeg arbejder med markedsføring og digitale udviklingsprojekter.

Er med i Kongeremisen fordi...

Jeg blev en del af Kongeremisen i oktober 2021 i forbindelse med, at jeg blev selvstændig. Jeg sad først derhjemme i 14 dage, men det var ikke mig. Der var for mange overspringshandlinger og for få mennesker at snakke med.

 

Jeg fandt kontoret via en simpel google-søgning på kontorfællesskab i Silkeborg og så, hvad der lå rundt omkring. På Kongeremisens side på Facebook så jeg, at der var ledige pladser. Så læste jeg om det og tænkte, at det lød godt – at det var et lille sted med fokus på noget socialt i højere grad end jeg kunne læse mig frem til de andre steder i byen.

I begyndelsen havde jeg en fast plads, men nu har jeg en flexplads og er her 2-3 dage om ugen. Jeg har lært nogle nye mennesker at kende, med andre baggrunde end mig selv – nogle spændende mennesker med noget go i.

Ved at have kontakterne her får man adgang til et netværk, der rækker længere ud. Folk, man kan sparre med og trække på. Det giver nye indsigter og har også allerede givet mig både kunder og samarbejdspartnere.

Beliggenheden er fantastisk, fordi man er en spytklat fra transportmuligheder og fra butikkerne i centrum. Der sker noget, der er liv omkring én, og så er det nogle dejlige enkle og hyggelige rammer. Det er også hyggeligt med vores fredagssamlinger, hvor vi spiser morgenmad sammen.

bottom of page